ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Κ.Ε.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η Κεντρική Επιτροπή, είναι το ανώτατο Διοικητικό/Συντονιστικό Όργανο της Εθνοσυνέλευσης. Είναι κλειστή ομάδα, ή σελίδα του διαδικτύου. Δεν μπορούμε να καλούμε νέα Μέλη, παρά μόνο μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίας που ίσχυσαν στη συγκρότηση της ΚΕ, στο Περιστέρι. https://ddgreece.wordpress.com/about/ Δηλαδή: Η Κεντρική Επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης, είναι το Ανώτατο Διοικητικό και Συντονιστικό Όργανο του αγώνα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Όλοι στην Κ.Ε., έχουν τα ίδια δικαιώματα: Μία ψήφο το κάθε μέλος της Κ.Ε., όπως πρέπει στην πραγματική Δημοκρατία, την Άμεση Δημοκρατία.

Η Κεντρική Επιτροπή, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη, την 1η Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα, είναι υπό επέκταση/διεύρυνση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δεν έχουν μόνο δικαιώματα, όπως το να αποφασίζουν στα δημοψηφίσματα, ή να υποβάλλουν προτάσεις! Έχουν και υποχρεώσεις.

1. Η πρώτη (και απλούστερη) υποχρέωση, είναι να αναμεταδίδουν στις προσωπικές τους σελίδες, τη Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

2. Να προωθούν την Εθνοσυνέλευση με κάθε τρόπο και μέσο.

3. Να διευρύνουν την Κεντρική Επιτροπή σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας

4. Να προτείνουν νέα μέλη για την Κεντρική Επιτροπή.

5. Να ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό για το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας.

Αν δεν κάνουν τίποτε από αυτά, τότε δεν υπάρχει νόημα στο να είναι μέλη του ανώτατου Διοικητικού/Συντονιστικού Οργάνου της Εθνοσυνέλευσης. Η λογική «καφενείου», δεν είναι μέρος των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Η Πατρίδα μας χάνεται. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε για το «αν το αβγό γέννησε την κότα, ή η κότα γέννησε το αβγό».

Εννοείται πως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δεν μπορούν να είναι μέλη κομμάτων, να στηρίζουν με την στάση τους κόμματα, να είναι επίσης μέλη μυστικών οργανώσεων και εταιριών, όπως επίσης, δεν μπορούν να είναι μέλη άλλων ομάδων, που δηλώνουν πως είναι «αμεσοδημοκρατικές» ή «άμεσης δημοκρατίας».

ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

Είμαστε Αμεσοδημοκράτες. Ως «εργαλείο» μας, έχουμε το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας.

https://ddgreece.wordpress.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83-2/

Ψηφίζουμε ελεύθερα φυσικά, και δεν απέχουμε από τις ψηφοφορίες. Δεν εννοείται Μέλος της Κ.Ε., του ανώτατου διοικητικού οργάνου, και αποχή από τις ψηφοφορίες. Στην Άμεση Δημοκρατία, ισχύει η αρχή της πλειοψηφίας, της οποίας η απόφαση, γίνεται απόλυτα σεβαστή από την μειοψηφία.

Σε σχέση με τις ψηφοφορίες: Για να μην υπάρχει σύγχυση, επιτρέπονται το μέγιστον, 2 ψηφοφορίες το 48ωρο.

Όποιο μέλος της Κ.Ε. απέχει από τις ψηφοφορίες 3 φορές κατά σειρά και αδικαιολόγητα, διαγράφεται από μέλος της.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ως Αμεσοδημοκράτες και πνευματικά τέκνα του Ιωάννη Καποδίστρια, οφείλουμε να είμαστε υποδειγματικοί, κόσμιοι και συγκρατημένοι στις εκφράσεις μας. Δεν προσβάλλουμε τους συναδέλφους στην Κ.Ε., αλλά ούτε και τους τρίτους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Προσέχουμε ιδιαίτερα την παρουσία μας στο διαδίκτυο. Δεν κάνουμε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. Είμαστε η εικόνα της Εθνοσυνέλευσης, και αυτή η εικόνα πρέπει να είναι παραδειγματική.

ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ

Όσοι έχουν ψευδώνυμα, καλούνται να φτιάξουν νέο προφίλ με τα πραγματικά τους στοιχεία. Δεν εννοείται ψευδώνυμο στο ανώτατο διοικητικό όργανο της Εθνοσυνέλευσης.

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Εννοείται πως τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δεν μπορούν να προωθούν/παρουσιάζουν κομματικές θέσεις, θρησκευτικό-προσηλυτιστικό λόγο. Αυτονόητα εννοείται ως κεντρική μας φιλοσοφία, το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Στη κλειστή σελίδα/ομάδα της Κ.Ε., δημοσιεύουμε – ελεύθερα φυσικά – όλες τις θέσεις/προτάσεις μας, μόνον όμως ζητήματα που αφορούν την Κ.Ε. και τη λειτουργία της. Δεν κάνουμε αναρτήσεις με άσχετο με την Κ.Ε. περιεχόμενο. Για τις όποιες αναρτήσεις μας, υπάρχει η ανοιχτή σελίδα/ομάδα, της Εθνοσυνέλευσης. 

Στην ανοιχτή σελίδα/ομάδα της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, ο διαχειριστής της Ομάδας, μέλος της Κ.Ε. κ. Δημήτρης Ποριάζης, διαγράφει αμέσως και κατά την κρίση του, αναρτήσεις και σχόλια τρίτων, όταν: (Σημείωση: Τα μέλη της Κ.Ε. έχουν δικαίωμα να αναρτούν ελεύθερα, πάντα φυσικά θέματα που συνδέονται με την Εθνοσυνέλευση και την Άμεση Δημοκρατία):

1. Προωθούν κόμματα.

2. Επιχειρούν θρησκευτικό προσηλυτισμό.

3. Υβρίζουν.

4. Αναφέρονται σε ένοπλες εξεγέρσεις και χρήση όπλων.

5. Προωθούν ομάδες ποδοσφαίρου κλπ. 

6. Ανεβάζουν video clips.

7. Κάνουν αναρτήσεις άσχετες με την Εθνοσυνέλευση και την Άμεση Δημοκρατία.

8. Απαγορεύεται ρητά στα μέλη της Κ.Ε. η δημοσιοποίηση στην ανοιχτή Ομάδα, θεμάτων που τίθενται στην Κ.Ε. ή αφορούν σε αυτήν. Η ενέργεια αυτή, είναι λόγος διαγραφής τους από την Κ.Ε.

9. Η όποια κριτική μέλους της Κ.Ε. κατά συναδέλφου της Κ.Ε., θέσεων της Εθνοσυνέλευσης, ή ακόμη ψηφοφορία, μπορεί να τεθεί ελεύθερα στην σελίδα της Κ.Ε. Σε καμία περίπτωση όμως στην ανοιχτή Ομάδα, στις προσωπικές σελίδες του κάθε μέλους της Κ.Ε. αλλά και στο διαδίκτυο γενικότερα.

10. Επίσης στην ανοιχτή σελίδα/ομάδα, προσπαθούμε στις αναρτήσεις μας και τους σχολιασμούς μας να είναι σχετικές με την Εθνοσυνέλευση και το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να ανοίγουμε εμείς συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

ΥΒΡΕΙΣ

Η όποια ύβρις κατά συναδέλφου μέλους της Κ.Ε., είναι απαράδεκτη. Ο/Η υβριστής, διαγράφεται αυτοδικαίως και αυτοβούλως από το Πειθαρχικό Συμβούλιο και τον Συντονιστή του Κινήματος.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Η συκοφαντία κατά μέλους της Κ.Ε. είναι απαράδεκτη. Ο/Η συκοφάντης, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη διαγραφή του. 

84757476_733039907102613_7461978246226116608_o